Lagrate.
d

SOMOS LAGRATE

¡Trabajemos juntos!

Image Alt

Lagrate

Játék esélykalkulátor Csak milyen +100 mód a fogadáson belül

A kiváló fogadási jutalék eldöntéséhez a megjátszott számból a legújabb tizedesjegyet szaporítod. Ez a kérdés is mutathat téteket, amelyek kisebbek lesznek, mint a valuta. Alapvetően a legújabb rossz kontúr azt mutatja meg, hogy mennyit kell fogadnia, hogy 100 dollárból profitáljon. A sajtó az, amikor a játék végeredménye igazat ad a vadonatúj adomány összegének. Az olyan online játékok, amelyeknek felezésük van, mint a Dallas Cowboys (-3,5) az Atlanta Falcons mellett, nem okozhat nyomást.

  • Ebben az esetben a friss «plusz» jel arra használható, hogy jelezze az új esélytelent, vagy esetleg azt a csapatot, amelytől biztosan leszakad.
  • A tizedes szorzók tájékoztatják a teljes kifizetésről, valamint az egyedi tétről, míg a nyugati lehetőség figyeli a pénz lehetőségét egy kiváló száz dolláros választásra.
  • «, van néhány dolog, amit meg kell tanulnod, mielőtt megtennéd az első tétet.
  • Ha mindkét csapat ezt megteszi, akkor az Ön csoportja lesz a vadonatúj bajnok az alacsonyabb tétnél.

Azt mutatja, hogy mekkora összeget kellene megosztanod ahhoz, hogy 100 dollárt nyerj. Határozottan mindkét esetben visszakapja saját első tétjét, valamint a teljes kifizetés óta kifizetett összegeket. +1,5 lépés a kosárlabdán belül azt jelenti, hogy ez a csapat is eltávolítható, különben megnyerheti a videojátékot az 1. lépéssel. A játékvonal egy olyan szerencsejáték, amelyben egy kiváló bukméker egy bizonyos árrést tesz ki, különben egy oszlopot, hogy csapata legyen.

Mit jelent tehát a Beating The fresh Pass on?

Beleértve azt is, hogy ha a barnákat a -180 alatt indexelték volna, akkor 180 dollárt kell választania, hogy segítsen 100 dollár bevételben. Amelyek adnak beállítást a vadonatúj esélytelennek kell nyeremény egyenesen különben megszabadulni a pontosan egy menedéket a legújabb terjedését. A kiváló -step 1.5-ös szórás inkább azt jelenti, hogy a széles körben elterjedt győzelemre van szükség a legalább pár futás miatt. Ilyen például, ha a La Dodgers és te Nyc Yankees játszott, valamint a Dodgersnek +120 pénzvonala volt, akkor 120 dollárt nyerhetsz egy kiváló 100 dolláros fogadással.

Kosárlabda Parlay fogadás

free betting tips

A vadonatúj jel nélküli (-) a sportfogadásban azt jelenti, hogy a csapat egyébként valószínűleg a felhasználó nyer. Azok a szerencsejátékosok, akik a legújabb mínusz vonalon fogadnak, megpróbálnak a kedvencen játszani, és ennek következtében feladni a spread problémáit. Ha hatótávolság nélkül játszol, azt fogadas-sport.com fontos forrás szeretnéd, ha az általad ajánlott parti vagy játékosod nagyobb bevételre tehetne szert, mint a terület széles köréből. A friss mínusz jelzés és a rossz pénz körvonalait jelzi a fogadáson belül. A rossz pénznyomok azt a mennyiséget jelentik, amelyet egy nagy fogadónak választania kell ahhoz, hogy száz dollárt nyerjen. Amiből kiderül, hogy nagyszerű 400-as párharcot játszhat, mivel esetleg tíz dollárt fogadhat, így 40 dollár nyereményt szerezhet, összesen pedig 50 dollárt, ha egymás csapata nyer.

A friss adás a 49ers – Step one.5, amelynek értéke magasabb/alacsonyabb, mint 47-től távol, így az oddsmakerek arra számítanak, hogy a teljes játék vége 49ers 24,25, a Chiefs 22,75 (a 49-esek az 1,5 lépéssel keresnek az a-game-ben, ahol 47 teljes pont). A Nem a legnépszerűbb előny az első-egy-negyedik mezők birtoklásában, amelyekben az Extremely Bowlból játszott legújabb csapatok közel 1/2-e csatlakozik egy pont nélküli alapnegyedhez. A vadonatúj fogás az, hogy mindkét szervezetnek meg kell felelnie a kiválasztott téglalap minősítésének, hogy Ön készpénzt tudjon szerezni. TeamPuck Range / Odds Nyeremény a száz dolláros BetTampa Bay Super-step 1.5 (+140)$140Colorado Avalanche+1.5 (-110)$90.92A korongvonal, például a futóvonal célja, hogy egyensúlyba hozza a legújabb csapatokat. Alkalmanként nagyobb előrelépések történhetnek a dos.5-től a legfelső szinthez képest. alsó-feeder matchups.

Tizedesben valószínûleg egész számként jelenítjük meg, amely azt jelzi, hogy egy fogadó 1. $ lépésenkénti győzelmet jelent. Ezenkívül egyes sportfogadások további szabályokat vagy megszorításokat tartalmazhatnak, így jó parlay fogadást helyezhet el, ha az esélye csökken. Ügyeljen arra, hogy elolvassa a kiválasztott sportfogadónak megfelelő hibáit, mielőtt egy parlay fogadást hoz létre. Ne feledje, hogy mivel több tétet egyesít, egy nagyszerű párbaj esélye általában több, mint az egyéni fogadás esélye. Következésképpen a parlay-k nagyszerű módja annak, hogy sokkal nagyobb nyereményt nyerjünk, mindazonáltal jönnek olyanok is, amelyeknek magasabb szintje van a kitettségből.

Hogyan működik a golf szerencsejáték esélye

soccer betting

Bonyolultabb lesz a töredékes esélyeket a pénzvonal esélyére konvertálni, ennek ellenére teljesen elérhető. Vannak más típusú saját képletek is, amelyek azokra az egyénekre épülnek, akik olyan esélyekről beszélnek, amelyek 1/1-nél nagyobbak lehetnek, egyébként kisebbek, mint az első lépés/lépés. Általában, ha az esélye a legalacsonyabb, ez arra utal, hogy a megjelenített eredmény általában bekövetkezik. Ezért minél kisebb az esélye, annál nagyobb az esélye annak, hogy biztosan fogad.